Tuesday, 18 August 2009

.:: 12 Mac : Love Story ::.

~12 Mac 2009~
Hari yg cukup bermakna bg diriku.
hehe. Kami (aku, my love, firdaus & shukri) meneruskan perjalanan after balik kerja ke salah sebuah hotel di Bukit Bintang (bb).
Jam lebih kurang 8.30 pm, sampai jua di hotel. hee~

Abah tunggu kami di hotel tu.
Waa~ Debaran makin terasa. Hehe.
Aku terus masuk ke 1st floor utk jumpe abah.
Abah sudah menunggu nampaknya.
Sume bersalaman dgn abah.
We had a great dinner that nite with Abah!
Abah rancak berborak with my love!
Business, life, bout me pun ade terselit! hehe
Then, aku pun mam ice cream (yummy!!!) and cakes!
Tut tut..tut tut..My love bg isyarat (sms)
" Sayang g toilet kejap. I nak cakap dgn father sayang jap"
Hahaha. Malu konong! Hehe.
Aku pun bangun g toilet. Cuak gak. Tak tenang dalam toilet!
Ku hulu ke hilir aku jalan. dush3!! Rileks AINA!

Aku pun kua toilet after 10 minutes camtu.
Sume pandang2 kat aku?
Apehal?
hehe~
Malu2!! (blushing already)
Abah usik, "Ni da gatal nak kawin ke? Abah tak kesah pun. Z ni gentle jumpa abah nak kawin dgn Along"
Waa! malu3!!! (blushing lagi)
my love "Depan father u, sudikah u jadi isteri dalam hidup i?"

aku.terkedu.
haha!
Abah "malu pulak dea"
aku "jgnla abah ni..adui"
terus senyum tertunduk sampai nak balik.
haha.

Balik, aku senyum dr kua hotel smp la ke uma! hehe


dan terus tersenyum... ;)

4 comments:

Butterflyaya said...

yunk kawen jempot i k...hehehhehe

aina / uyun said...

hee~
ok2..
no hal nye jemput u dear~
hee~
sume jemput thru sms jelah! hehehe

::dilla:: said...

heee..romantik kot..
time ni la u dpt choc tu eyh?
nak!!

aina / uyun said...

choc love tu ker?
tu time i majuk yg! hee~
da bes la yg oi! huhuhu

Post a Comment

<3 Comment Me <3

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Aku Wanita Biasa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan