Monday, 15 March 2010

.:: Tak Sedap Badan ::.

Hari Sabtu tu, mase maghrib da start rase2 saket kepale.. Teruk gile la berdenyut2! Macam nak putus je urat kepale.. mmg saket gile la.
MySpace
Tak tahan.
Pulak tuh, kene tahan lagi sebab nak balik kuantan naik flight malam tu jugak.
Dalam flight saye tido je tak sedar ape, stewardess yang kejutkan.
Sakit sangat2! MySpace
Sampai je, saye singgah toilet dulu. Memang rase tak selesa badan ni.
So saya membuang jela dulu ape yang patut.
Bile kua toilet tu, rase macam nak jatuh je, saya cepat2 bukak tudung dan basuh kepala.
Terus saya muntah kat sink tuh!
4 kali muntah kua air separuh sink! Banyak nya kua air ni, kira-kira:
4 x (separuh sink) = 2 full sink!
(siap buat kira-kira)
Gile2!!
Kua je arrival, nampak adeq2.. kuatkan lagi la semangat, padahal dah nak jatuh dah.
Masuk kete je, abah perasan saye mmg tahap teruk gile dah.
Abah suh saye buat medical check up kepala saye ni. MySpace
Dalam hati, entah bila pulak la saya nak pergi..
Dengan transport takde, saya bersendirian kat sini..
Hhmmmmmm…

Balik uma, mmg saya pengsan tido trus la tak ingat ape..
Subuh umi kejut bangun tu baru ok sket la, tapi ade denyut2 lagi.
Breakfast dgn family dulu before naik flight ke kl pagi tuh.
(balik semate2 amek adeq)
Sampai je uma kat kl, saya tido sampai ke petang…
Tataula, macam dah hilang tenaga.
Sorry la anes, along tatau la along rase penat sangat2!!

Hari ni, selsema become worse…
Tekak makin pedih…
Badan terase lemah nak berjalan…
Mata dah rase panas and kemarahan dah…
Bersin dah lebih 100kali
OMG…..MySpace


2 comments:

DJF CloSet said...

take care ;)
drink a lot of water

aina@uyun said...

TQ DEAR..
I WILL... :)

Post a Comment

<3 Comment Me <3

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Aku Wanita Biasa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan