Thursday, 11 March 2010

.:: Holiday!!! ::.

Holiday Time!
Wee~

Holiday ni planning as a present jugak utk wife kawan Z sempena her birthday 6/3/2010.
Huhu. So sambil celebrate sambil holiday and enjoy2 la. Hehe.

Actually tak pernah sampai PD pun. Asyik tgk dalam tv je. So bila tgk dalam tv, cantik and indah je. So excited la nak pergi. Tapi bila sampai, sayangnya tengok lautan, da kurang kebiruannya, tambah lagi dah kotor kehitaman sikit di persisiran pantai dia. Kenapalah manusia tak jaga betul2 kecantikan alam semulajadi nikan…
Tak bersyukur langsung. Pastu tau komplen je laut kotor lah, banyak sampahlah.
Padahal manusia sendiri yang bikin tu semua.

So balik dari kerja je, kami bersiap2 dan terus bertolak. Dalam maghrib jugakla sampai resort. Resort pilihan kami adalah Glory Beach Resort. Ambil apartment la, selesa sikit. Hehe. Not bad la apartment dea. I give 3 stars okay.. hehe :)




~~Glory Beach Resort, PD~~

Lepas letak barang2, trus kami ke bawah untuk memulakan sesi BBQ. Hehehe. Walaupun simple, tapi we all enjoy! Sayang pun bz ke sane sini. Bidut pun hilang ntah ke mana, tataulah g melepas ke ape ke. Ehehe. Bila da seap sket2, saye la yang rembat dulu. Huhu. Maaf ye, tak tahan tgk daging kambing tu.. terliur habes. :D

Kepenatan jugakla.. balik apartment, lepak apartment je. Esok tengahari nya nak balik dah..tapi tbe2 plan nak tambah 1 hari lagi!! (dalam hati aku ni, wahhh!!! Best gile2!!!)
Hehe. Tapi diamkan je, konon2 ikut plan dorg la kan. Padahal dalam hati teruja. Hehe. So esoknya kiteorg check out utk masuk apartment lain. So dapat apartment yg lebih okay dr Glory tu. Tiara Beach Resort. Yang ni I give 5 stars! Best!! Trus terjun swimming pool kot time tuh. Hehehe :D
Tapi balik dr pool, makan2 pastu malam tu sume pengsan awal sampai esok pagi! Hahaha! Gile penat swimming kot.. Tapi enjoy gile…
-
-
-
-
-
-

Tq sayang….
Love u always..


2 comments:

DJF CloSet said...

bestnye :)

aina@uyun said...

dewi...pg la.. best gile kentang kot. hehe!
babe.. lame tak jmpe ko..
tbe2 terase rindu.. cecececce, hehehe :)

Post a Comment

<3 Comment Me <3

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Aku Wanita Biasa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan