Thursday, 28 October 2010

.:: Pertemuan yang Ditunggu-tunggu ::.

Tanggal 26 December 2010

26 hb, ari Selasa baru la saya balik ke kuantan. So deal dgn Beliau nak jumpa malam tu. Aiyak, berdebor2 mcm nak jumpa kekasih hati. Hahaha!!

‘Dia memang kekasih hati saya’ ;]

Saya pun bersiap-siapla, sambil2 pk ape respons bila jmpe Beliau nnti. Hehe ;]
‘ah kompom selok nangeh. Baik pakai bedak waterproof! Nasib ade beli bedak waterproof!’ ;p
Dan pertemuan ini juga adalah kali pertama beliau yg bawak kete. Jangan main die, cilok2 je main kona2! Hahaha! ;]

Kan betul apa yang disangka, kompom selok nangeh nyeee… hmmmm, biarlah saye dgn die tau ape yg terjadi mase pertemuan tu. Hehe. Yang kelakor, lame gile berasmaradana dalam kete depan umoh. Hahaha! Mu ni kan yya, sokmo wat saye gelok.. tgh nak cite ni pun gelok sorang2 guane nak taip nih hahaha!!!!
Pahtu die bawok je kete takde hale tuju. Suke2 die kona sane sini. Kelakor la mu yya. Ehehehe!!! Dah lame saye dok gini. Sengih sorang, ketawe sorang bile tingat kenangan2 kite. Hehe.
Then, lepak la tc. Abeh cite, dea tak sabo nok benti katenye. Hehe. Beli aiskrim mcd sundae strawberry. Then kiteorang duduk berdua, meluah perasaan bercerita smp kol 12. Rase sekejap je kan? Hehe. Kita ketawa dok ingat dunia kan yya.!!! Lantok g la orang cakap ape pon kan.. hahaha!!! Kelako2! Masuk kete sejuk paropp!! Cakap pun menggigil hahaha!!!
Dalam kete pun da slow bercakap coz tekak kering tak minum air langsung! Hahahahaha!!!!!!
Teringat reaksi yya bile langgor lubang, hahaha!!! Kelakor!!! Buat saye ketawe sorang bile ingt. Semangat tutup pipi sebeloh hahaha!! Yya2!! Rindu awk yya…
Sebelum balik, sy dgn yya berjanji.. tanak dah gaduh lame gini..saket rase. Ape2 bawak berbincang. Ok deal die pun berjanji ;]

thanx coz forgive me, what I did to u..
Saya sentiasa ingat awak yya, tak pernah lupa. Kalau ingat, saya menangis sorang diri. Teringat janji2 awak yya. Teringat gelak tawa kite berdua yya, kelako kan… hehe. Ingatlah yya, smp bile2 pun takde sape dpt ganti awk dlm hidup sy. Sy sahabat suka duka sy yya.

________________________________________________________________________________
notakaki : khas untuk dia ;]

2 comments:

Izzlin said...

ni ka pengarang jantung nya?

I AM ME said...

yaa dah bawak kete??ok jeles. tahun depan saye amik lesen!!!huhu

Post a Comment

<3 Comment Me <3

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Aku Wanita Biasa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan